Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ξενοδοχεία

Κατάλογος Ξενοδοχείων στην Τήνο ταξινομημένα ανά Κατηγορία και Περιοχή

Τήνος Διαμονή

Οι επιλογές διαμονής στην Τήνο είναι ποικίλες και έτσι ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείς ή λιγότερο πολυτελείς και περισσότερο οικογενειακές, αλλά και ανάμεσα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, αλλά και στούντιο ή βίλες. Αυτό που θα καθορίσει κυρίως την επιλογή της διαμονή σας είναι ασφαλώς η τιμή ή η σχέση τιμής και χαρακτηριστικών που θα έχει το κατάλυμα που θα επιλέξετε αλλά φυσικά και η περιοχή της Τήνου την οποία θα διαλέξετε για να μείνετε.

Τήνος Ξενοδοχείο_1

Παλιότερα οι επιλογές διαμονής στην Τήνο εξαντλούνταν σε μερικά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με τα απολύτως απαραίτητα. Στις μέρες μας που η Τήνος έχει αναδειχθεί σε ένα εξαιρετικά δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό, οι διαθέσιμες επιλογές όλο και πληθαίνουν.

Τα περισσότερα καταλύματα θα τα βρείτε στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Τήνου που είναι και το λιμάνι του νησιού, αλλά και σε κοντινές περιοχές. Κιόνια, Άγιος Φωκάς, Άγιος Σώστης, Άγιος Ιωάννης. Βέβαια σχεδόν παντού στο νησί μπορείτε να βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ειδικά στα ημιορεινά παραδοσιακά χωριά της Τήνου, αλλά και σε παραθαλάσσιες περιοχές που συμπληρώνουν και αυτές στην σύγχρονη εποχή το τουριστικό προϊόν της Τήνου.

Στην Τήνο θα βρείτε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στην Χώρα της Τήνου που είναι και το λιμάνι του νησιού όπου παραδοσιακά φιλοξενούνται οι προσκυνητές της Παναγίας της Τήνου. Όσο η Τήνος αναπτύσσεται τουριστικά χτίζονται ξενοδοχεία και σε άλλες περιοχές και προσθέτουν και άλλες δυνατότητες στο τουριστικό προϊόν της Τήνου.

Τήνος Ξενοδοχείο_2

Σε αυτόν εδώ τον κατάλογο των ξενοδοχείων της Τήνου σας τα παρουσιάζουμε ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, ενώ σε ένα ξεχωριστό κατάλογο σας παρουσιάζουμε τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην πόλη της Τήνου.Εκτός από την πόλη της Τήνου θα βρείτε ξενοδοχεία στα Κιόνια, αλλά και στην περιοχή Από τον Άγιο Φωκά μέχρι τον Άγιο Ιωάννη, ενώ μερικά ξενοδοχεία υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Τήνου.